Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: елегантний, текстурний, гармонійний, з яскравими фруктовими нотами і пряним присмаком.
Колір: насичений карамельний, з відтінками старого золота.
Аромат: ефірний, пряний, наповнений фруктово-квітковими тонами, нюансами солодких спецій, кавових зерен і кедрового дерева.
Гастрономія: відмінним супроводом стануть шоколадні десерти, сигара і кави, також може виступати в якості дижестива.
Чому варто це купити. Терруар регіону Фен Буа, що у Франції, відрізняється від інших зон Коньяку грунтами, в складі яких камені, вапняк і червона глина, і вдалою експозицією, при якій лози отримують максимальну кількість сонячного світла. Напій Леро Фен Буа 1972 роки проводять із сорту винограду Уньі Блан, за класичною Аквітанської технології дистиляції, з єдиною відмінністю від більшості коньячних будинків - в нього не додають жодного грама карамелі.