Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: щедрий, яскраво проявляються яблука, ваніль, пряні деревні ноти. Приємний тривалий післясмак.
Колір: бурштиновий.
Аромат: яскравий, фруктовий, доповнений нотами лісових горіхів, карамелі, кориці, лакриці і мускату.
Гастрономія: можна пити як аперитив з тоніком або з льодом. Рекомендується вживати під час зміни страв або після трапези, як дижестив.
Чому варто це купити. У цьому кальвадосі з витримкою дванадцять років прекрасно абсолютно все. Ідеальні стиглі яблука збираються вручну зі старих дерев. Відбирають тільки кращі плоди. Проводиться подвійна дистиляція в мідних аламбіках. Потім кальвадос витримують в невеликих дубових діжках, різних для різних видів яблук. Остаточне дозрівання проходить в бочках з-під портвейну. Це процес створення шедевра, шляхом підбору ідеальних пропорцій.