|
Кількість
|
Вартість
|
||
|
|
|||
Смак: округлий, ніжний та елегантний, з гарним балансом та чудовим післясмаком.
Колір: насичений рубіновий.
Аромат: насичений, з димними нотами та яскравими фруктовими відтінками.
Гастрономія: добре смакуватиме з червоним м'ясом на грилі, дичиною, птицею.
Чому варто купити це вино. Виноград збирають вручну. Ягоди сортують, потім 70-90% з них відділяють від гребенів (в залежності від урожаю). Повільна ферментація та мацерація відбуваються в бетонних резервуарах протягом 25 днів, з використанням виключно диких дріжджів. Щоденно здійснюється перекачування сусла для більш інтенсивного виділення кольору та ароматів. Після мацерації проводиться пресування, а далі вино заливається в дубові бочки, з яких 10% нові, для витримки протягом 16 місяців. Потенціал до зберігання вина становить 7-15 років.














































