Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: солодкий, але не нудотний. Вино відрізняється хорошим балансом, м'якістю і стійким післясмаком.
Колір: жовто-золотистий, з приємними оку бурштиновими відблисками.
Аромат: в інтенсивному ароматичному букеті присутні ноти родзинок, в'ялених фініків і білого меду.
Гастрономія: гармонує з десертами на основі пісочного тіста, фруктами на грилі і твердими сирами.
Чому варто це купити. Це вино унікально. Сорт, з якого його роблять, вирощується тільки в одному місці на маленькому вулканічному острові між Сицилією і Тунісом і догляд за виноградною лозою йде за особливою технологією. Мускат Олександрійський це дуже великі і солодкі ягоди з яскравим ароматом. Технологія виготовлення такого вина вдає із себе свого роду купаж з одного збору, тільки різною обробки перший, більш ранній урожай підсушують до стану родзинок і в процесі ферментації змішують з другим врожаєм. Було випущено всього 10 тисяч пляшок вина, тому не пропустіть можливість поповнити свою колекцію цією перлиною.