Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: багатий, глибокий, солодкий, з мотивами ягідного джему, спецій і шоколаду.
Колір: насичено-рубіновий з гранатовим відтінком.
Аромат: яскравий, насичений, з тонами сухофруктів, родзинок, сушеної вишні, джему і відтінками спецій.
Гастрономія: добре як дижестива, поєднується з легкими фруктовими десертами і випічкою.
Чому варто це купити. Оскільки клімат Венето досить прохолодний, і виноград самостійно не набирає велику кількість цукрів під час дозрівання, винороби Італії намагалися знайти спосіб зробити інтенсивний напій. Так і з'явилася технологія Речото, під час застосування якої вино виробляють з підв'яленого винограду. З тих пір цей напій став справжнім надбанням Італії це насолода для любителів глибоких, насичених і солодких вин.