Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: повнотіла смак Неббіоло розкривається краще після декантації. Далі вино показує всю комплексність фруктових, квіткових і лакричного нот.
Колір: бордово-гранатовий з легкої прозорістю, іскриться бузковими і рубіновими переливами.
Аромат: переносить нас в ліс за часів збору ягід, де є все, що тільки можна уявити: суниця, лохина, чорниця. Разом з ними виразно чутні ноти фіалки, дерева і лакриці.
Гастрономія: м'ясні страви з телятини, наприклад: медальйони з соусом трюфеля, каре ягняти з гриль овочами, теплі салати з курячої печінки і карамелізованих яблук.
Чому варто це купити. Вина Бароло шановані і дуже цінні в світовій культурі виноробства. Зона Бароло була виділена в 1966 році і це значно поліпшило якість вин. Адже Неббіоло дуже терруарний сорт. Йому важливі і місце, і правильна експозиція, і грамотна висадка лоз, і контрольована винификации. 2013 рік був роком виняткової врожайності для поздневизреваемого Неббіоло. Погода постаралася зробити урожай, який є істинним відображенням регіону. Вино вийшло енергійним, гармонійним, наповненим прохолодно передгір'їв, співзвучністю ягідно-квіткових акордів і гедоністичним післясмаком. Це вино вже можна пити, але можна покласти і в закладку в льоху. Потенціалу цього напою не позичати!