|
Кількість
|
Вартість
|
||
|
|
|||
Смак: збалансований, комплексний, м'який, з шовковистим танінами, тривалим фінішем з відтінками лакриці і стиглої вишні.
Колір: рубіновий із фіолетовими відблисками.
Аромат: щедрий, глибокий, розкривається нотами бергамота, цвітіння апельсинового дерева, кави і жасминового чаю.
Гастрономія: відмінно поєднується з класичним тосканским супом-ріболліта, каннеллоні з м'ясним соусом, а також із дичиною.
Чому варто це купити. Це унікальне вино, яким Frescobaldi підтримує сімейний звичай - створювати і випускати унікальне вино на честь кожного нового члена сім'ї. Ось така данина своєму роду. Урожай збирають зі старих лоз, які виростають в Castello Nipozzano в К'янті Руфіна. Ферментація відбувається традиційним способом. Спочатку відбувається мацерація протягом 20 днів, далі бродіння з проведенням малолактичної ферментації. Вино витримується в бочках з дуба протягом двох років. Так народжується насправді комплексне, глибоке, червоне вино з теплим і щедрим характером Тоскани.













































