Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: яскравий, насичений, глибокий, з відтінками чорничного пирога, паприки і грибними нюансами, має шовковисту текстуру і середню танінність.
Колір: насичений фіолетово-червоний.
Аромат: глибокий, насичений, розкривається нотами чорних фруктів, грибів, смаженого червоного перцю, кориці, тютюну, чорного перцю.
Гастрономія: чудове в парі з яловичиною, ягням, домашньою птицею, пастою.
Чому варто це купити. Виноград для Аконкагуа Альто Карменер, в основному, надходить з добірних різних блоків виноградників Max в долині Аконкагуа. Розташований в глибині долини, ґрунти виноградників мають переважно мулисту структуру. Виноград був зібраний вручну. Ферментація проходила в резервуарах з нержавіючої сталі. Потім вино було переміщено безпосередньо в бочки з французького дуба, 35% з яких були новими. Там проводилася яблучно-молочна ферментація, далі вино витримувалося вцілому 14 місяців. Це вино має яскравий характер, який проявляється в глибокому букеті, а шовковисті таніни в смаку забезпечують чудове відчуття об'єму з довгим і приємним післясмаком.