Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: ароматний, оксамитовий, з відтінками троянди і спецій та тривалим шовковистим посмаком.
Колір: золотистий.
Аромат: багатий, насичений, наповнений медовими та квітковими відтінками.
Гастрономія: буде гарною парою до твердих сирів, фруктових салатів, страв східної кухні, устриць із лаймом, курячого філе з лимоном та навіть тушкованої картоплі з бараниною та розмарином.
Чому варто купити це вино. Виноград надходить до виноробні в ідеальному стані. Після відділення гребенів та легкого подрібнення ягоди проходять м’яке пресування. Мацерація в контакті зі шкіркою триває 5 годин, а статичне відстоювання за температури 8ºC дозволяє видалити твердий залишок. Ферментація відбувається в чанах з нержавіючої сталі за температури 15ºC з додаванням ретельно відібраних дріжджів. За умов правильного зберігання Гевюрцтрамінеру його ароматична гама збагачується та набуває складності. Enate Gewurztraminer - це справжня квіткова симфонія.