Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: солодкий, анісовий, післясмак зігріваючий і приємне.
Колір: прозорий.
Аромат: розкривається анісовими відтінками і пряними травами.
Гастрономія: відмінний дижестив.
Чому варто це купити. "Molinari Sambuca Extra" - традиційний напій Італії. Виробляється на анисовом екстракті. Преміальна "Molinari Sambuca" була народжена в 1945 р Анджело Молінарі, який експериментував, змішуючи спирту, вина і настоянки на травах. В результаті цих експериментів з'явився рецепт анісової лікеру. Це єдина італійська самбука, якій офіційно дозволено використання в назві слова "Екстра", що позначає особливий статус напою. Цей лікер рекомендовано вживати в чистому вигляді. Італійці мають свій унікальний спосіб подачі цього лікеру - Sambuca "con mosca" (Самбука "з мухами"). У келих кидають три кавових зерна, що служить символом здоров'я, щастя, багатства.