Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: насичений та повнотілий, приємний і збалансований, з легкою терпкістю.
Колір: яскравий, насичений рубіново-червоний.
Аромат: свіжий, фруктовий, з нотами ожинового джему та червоних фруктів, пряними відтінками ванілі та підсмаженого лісового горіха.
Гастрономія: чудово поєднується з гострими першими стравами, білим або червоним м’ясом, сирними тарілками та в'яленим м'ясом.
Чому варто купити це вино. На п'ємонтському діалекті термін Maraia є синонімом маленьких бешкетників - це підходяща назва для жвавої, ароматної Барбери. Виноград для вина Marchesi di Barolo Barbera del Monferrato Maraia походить з виноградників з вапняно-глинистим ґрунтом з верхнім шаром кварцового піску та мулу, що дозволяє створити ароматне, насичене та збалансоване вино, з багатим розкритим букетом. Залежно від року, частина цього вина може витримуватися в традиційних славонських або французьких дубових бочках, щоб зробити його більш гармонійним та збалансованим, посиливши складність букету.