Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: повний та насичений, з легкою терпкістю та нюансами дуба.
Колір: рубіново-червоний, із фіолетовими відблисками.
Аромат: свіжий, з фруктовими нотами ожини, джему з червоних фруктів і пряними відтінками ванілі та підсмаженого лісового горіха.
Гастрономія: добре смакуватиме з гострими закусками, овочевими супами, стравами з відвареного або печеного м'яса, а також м’ясною нарізкою та твердими сирами.
Чому варто купити це вино. Виноробня Marchesi di Barolo виготовляє Barbera d’Alba Ruvei із винограду Барбера із додаванням 15% Неббіоло, що дозволяє отримувати більш витончене, м’яке та структуроване вино. Виноград походить з виноградників, які мають переважно вапняково-глинистий склад ґрунту, з домішками шарів білуватого мергелю, що забезпечує вину чудову структуру, а також енергійний та збалансований характер. Частково вино витримують в традиційних славонських дубових бочках, що робить його гармонійним та підкреслює витонченість букету. Його солодкість переважно пояснюється помірною кислинкою та витонченими танінами. Barbera d'Alba дозріває через 2 роки після збору врожаю та досягає свого піку у віці від 2 до 6 років.