Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: згладжений, з шовковими танінами та нотами червоних фруктів.
Колір: рубіново-червоний із фіолетовими відблисками.
Аромат: розкривається нотами чорної вишні, сливи та касії, які доповнюються відтінками лакриці та шкіри.
Гастрономія: гарною парою до вина будуть сири (Пекоріно, Рокфор, Горгонзола), паста, ризото, курча, страви з м’яса, наприклад, бразато (м’ясо, тушковане у вині).
Чому варто купити це вино. Luca Bosio Vineyards є «фірмовою» лінійкою Луки Бозіо - молодого винороба із заповзятливим духом, який є представником третього покоління і працює на сімейних виноградниках та виноробні. Виноград сорту Барбера д’Асті збирають на виноградниках в зоні Кастаньоле-делле-Ланце та Костільйо-ле-д’Асті на висоті 200-300 м над рівнем моря. В процесі виготовлення вина сусло залишається в контакті зі шкіркою протягом 6 днів. Ферментація відбувається в чанах з нержавіючої сталі. Вино витримується 6 місяців в пляшках. Отримане в результаті вино Luca Bosio Barbera d’Asti, легке та "зрозуміле", має глибокий колір, м'який приємний смак та насичений фруктовий аромат.