|
Кількість
|
Вартість
|
||
|
|
|||
Смак: округлий, витончений, складний, із шовковистою текстурою, з нотами чорних ягід, вишні та мигдалю.
Колір: насичений рубіновий.
Аромат: складний та об'ємний, з яскравими ягідними нотами ожини та чорної смородини, відтніками шкіри, тютюну та мінеральними тонами.
Гастрономія: добре смакуватиме з червоним м'ясом на грилі, птицею, карамелізованою свинячою грудкою.
Чому варто купити це вино. Ле-Кло-дю-Мулін-о-Муен (Le Clos du Moulin aux Moines) - це історична ділянка, яка дала назву маєтку та має виняткові характеристики. Саме тут виробляють кюве Vieilles Vignes (Вьєй Вінь): насичене червоне вино з характером. Виноград збирають вручну. Ягоди сортують та відділяють від гребенів. Повільна ферментація та мацерація відбуваються в бетонних резервуарах протягом 20-22 днів, з використанням виключно диких дріжджів. Щоденно здійснюється перекачування сусла для більш інтенсивного виділення кольору та ароматів. Після мацерації проводиться пресування, а далі вино заливається в дубові бочки для витримки протягом 14 місяців. Потенціал до зберігання вина становить 6-10 років.














































