| 
                                 Кількість 
                             | 
                            
                                 Вартість 
                             | 
                        ||
| 
                                 | 
                        |||
Смак: свіжий, елегантний, з чудовим балансом, гармонійною кислотністю та м'яким приємним посмаком.
Колір: світлий солом'яно-жовтий, із витонченим стійким перляжем.
Аромат: багатий і делікатний, з відтінками білих квітів, яблука, груші та персика.
Гастрономія: чудовий аперитив, добре смакуватиме з рибними та овочевими стравами, а також з печивом та десертами на завершення трапези.
Чому варто купити це вино. Виноградники розташовані в зоні Вальдоб’ядене на м'яких, структурованих, глинистих ґрунтах, з високим вмістом органічних речовин та нейтрально-лужним рН, що дозволяють вирощувати ідеальний виноград Глера для виробництва Просекко Castello Longobardo Valdobbiadene. Урожай збирають у вересні. Традиційна ферментація відбувається без шкірки на чистому суслі та з додаванням відбірних дріжджів в герметичних чанах за контрольованої температури 19-21°C. Вторинна ферментація проводиться в автоклавах за методом Шарма.













































