|
Кількість
|
Вартість
|
||
|
|
|||
Смак: виразно свіжий, добре збалансований, із гармонійною кислотністю та м'яким посмаком.
Колір: блідий солом'яно-жовтий з легкими зеленуватими відблисками, з чарівним стійким перляжем.
Аромат: багатий і делікатний, з відтінками свіжих білих фруктів, з переважанням яблука, нотами екзотичних фруктів і дуже тонкими квітковими тонами.
Гастрономія: чудовий аперитив, добре смакуватиме з овочевими суфле, пікантними мусами, молюсками та ракоподібними, легкими рибними соусами, свіжими або м'якими сирами.
Чому варто купити це вино. Виноградники розташовані на горбистій місцевості в провінції Тревізо. Багаті на мінеральні речовини та мікроелементи ґрунти алювіального походження дозволяють вирощувати ідеальний виноград Глера для виробництва чудового Просекко Castello Longobardo. Урожай збирають у вересні. Традиційна ферментація відбувається на чистому суслі без шкірки за контрольованої температури 19-21°C з додаванням добірних дріжджів. Вторинна ферментація проходить в автоклавах за методом Шарма.














































