Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: глибокий, щедрий, м'який, солодкий.
Колір: золотисто-жовтий із бурштиновим відтінком.
Аромат: насичений, щедрий, з нотами фініків, родзинок, акацієвого меду.
Гастрономія: Вино відмінно підійде до пісочного пирога з фруктами і твердих сирів.
Чому варто це купити. Це чудове вино має пікантну солодкість і щедрий смак. Вино виготовляють із сорту зібіббо (мускат александрійський). Найкращої якості він досягає виключно на острові Пантеллерія. Ягоди добре дозрівають і мають інтенсивний аромат. Перший збір врожаю проходить в серпні. Виноград збирають вручну і підв'ялюють на сонці протягом 2-3 тижнів. Другий збір відбувається у вересні, виноград ферментується в чанах з нержавіючої сталі. Підв'ялений виноград пресується, відділяється від гребенів і додається до вина, яке щойно пройшло етап бродіння. Це запускає процес повторної ферментації. Родзинки залишають для мацерації, щоб вивільнити весь цукор і тонкий аромат, типовий для зібіббо. Це прекрасне вино сподобається любителям солодких вин.