Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: глибокий, багатий, округлий, з нотами цитрусових і пряними відтінками.
Колір: золотисто-бурштиновий.
Аромат: багатогранний, глибокий, виразний, розкривається нотами цитрусів, меду, дубу, лакриці, ванілі та трав.
Гастрономія: чудовий дижестив.
Чому варто купити цей напій. Історія родинного бізнесу Каффо сягає кінця 19 ст., коли Джузеппе Каффо, майстер-дистилятор 1865 р. почав перегонку вичавок на схилі вулканічної гори Етна. Після багаторічного досвіду торгівлі та керівництва винокурнями його мрія стала реальністю, коли у 1915 році він купив стару винокурню у Санта-Венеріне, Сицилія. Винокурня Caffo поступово почала виробляти і стала відомою на ринку деякими лікерами, отриманими за старовинними рецептами, в результаті терплячих та клопітких досліджень та переробки. Ці продукти, плід мудрого дозування ароматичних та лікарських трав, настояних на спирті найвищої якості, одразу ж сподобалися поціновувачам напоїв і вишуканій клієнтурі того часу. Vecchio Amaro del Capo - флагман винокурні Fratelli Caffo. Переганяється із цукрового буряка, потім мацерується з 29 травами, спеціями, корінням, фруктами та квітами з Південної Італії. Смак цього дижестиву складний, з гірко-солодкими нотами апельсину, ромашки, лакриці та ялівцю. Його трав’яні аромати починають поступатися теплим фруктовим смакам і чудовій кислотності для балансу.