Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: потужний, з гладкими танинами, з фруктово-ягідної складової і стійким післясмаком.
Колір: рубіново-червоний, з красивими гранатовими відблисками.
Аромат: багатогранний і яскравий, в якому переплітаються тони зацукрованої чорної вишні, смородинового джему, ожини, розмарину, гвоздики, шкіри і тютюнового аркуша.
Гастрономія: ідеальне гастрономічне поєднання зі стейком зі свинини або яловичини, запеченої бараниною, смаженої дичиною або плато зрілих сирів.
Чому варто це купити. Grasso Ciabot Manzoni Дивно те, вишукане червоне сухе вино, з яскравими і насиченими смако-ароматичними характеристиками, яке вже оцінено багатьма світовими винними критиками. Виготовляється з сорту Неббіоло, лозам якого більше 50 років і вирощуються вони на глинисто-крейдяних грунтах Манцони в апелласьоні Бароло, що в П'ємонті. Нектар проходить ферментацію на осаді в ємностях з нержавіючої сталі. Витримка - 24 місяці в нових дубових бочках. Після розливу по пляшках вино відпочиває ще півроку в льохах виробника. Ciabot Manzoni врожаю 2006 року прекрасний подарунок шанувальнику елітних алкогольних напоїв.