Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: насичений, глибокий, має дуже міцну структуру через підвищений вміст алкоголю та баланс між м'якими танінами і кислотністю.
Колір: насичений червоний із фіолетовими відблисками.
Аромат: яскравий, насичений, фруктовий, з нотками сливового і вишневого мармеладу, тютюну, відтінками прянощів, а також какао, кави та ванілі.
Гастрономія: ідеально підходить до страв з дичини, смаженого м'яса, а також добре смакує зі зрілими твердими сирами.
Чому варто купити це вино. Botter виготовляє вина з 1928 року. Широкий асортимент продуктів, багато з яких виготовляється з винограду з місцевих лоз, щоб підкреслити багатотериторіальний підхід, що охоплює всю Італію, від півночі до півдня. Від вин Венето до вин Сицилії та Апулії – цей вибір відображає карту італійської енологічної культури та смаку, що розкриває загальну пристрасть. Вініфікація здійснюється із використанням традиційної системи «закрита кришка», ретельно контрольованої, щоб отримати ніжні таніни та характеристики сортових ароматів. На етапі дозрівання в резервуарах з нержавіючої сталі, в дереві та пляшках вони розвиваються, щоб досягти максимально можливих рівнів. Мацерація триває 12-15 днів при контрольованій температурі. Вино має яскравий, багатогранний характер, а також чудово поєднується з м'ясними стравами.