|
Кількість
|
Вартість
|
||
|
|
|||
Смак: м'який, помірно танінний, з тривалим ванільним післясмаком.
Колір: насичений рубіново-червоний.
Аромат: багатий, комплексний, з нотами вишні, відтінками ванілі та в'ялених фруктів.
Гастрономія: універсальне вино, чудово поєднується із закусками, пастою, теплими салатами, м'ясом та овочами на грилі.
Чому варто купити це вино. Українська крафтова виноробня Biologist виготовляє натуральні вина, завдяки мінімальному втручанню у процес виробництва, а на виноградниках не використовуються хімікати. Червоне сухе вино Біологіст Мерло виготовляється з однойменного винограду зібраного в Одеській області, у процесі виробництва використовуються дикі дріжджі та спонтанне бродіння. Вино витримується у дубових бочках протягом 9-12 місяців.













































