Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: сонячний, дуже пікантний, мінеральний, із м’ясистою та приємною структурою, яка є характерною для цього сорту, має дуже тривалий післясмак.
Колір: світло-солом'яний.
Аромат: свіжий, яскравий, з нотами цитрусових, білих квітів, жимолості та скошеної трави.
Гастрономія: перед подачею не обов’язково охолоджувати, чудово пасує до пікантних страв з риби та білого м’яса, ризото, грибів порчіні.
Чому варто купити це вино. Це верментіно є результатом дослідницького проекту та виготовлене з 2-х клонів цього сорту, які походять з Корсики, та ще 2-х з Сардинії. Вино «V» втілює в собі найекстремальніші характери винограду Верментіно з узбережжя Тірренського моря - це генетичний код Верментіно за версією Mazzei. Ферментація проходить в контакті зі шкіркою в амфорах протягом 9 місяців (20%), в контакті зі шкіркою в чанах з нержавіючої сталі протягом 9 місяців (30%), а також на осаді в чанах з нержавіючої сталі (50% ).