Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: добре збалансований, округлий, м'який, із шовковистими танінами.
Колір: рубіново-червоний із гранатовими відблисками.
Аромат: витканий з диму, стиглої вишні, малини, ноток землі і м'яса.
Гастрономія: відмінно поєднується з італійською кухнею, витриманими сирами і м'ясними стравами.
Чому варто це купити. Каннонау - це червоний фірмовий виноград із Сардинії, який вирощується по всьому острову. Він має багато "синонімів", біотипів і мутацій. Простіше кажучи - це форма Гренаш Нуар, хоча і відрізняється від звичного Гренаш з Іспанії. Збір винограду відбувається у вересні із бродінням та витримкою в нержавіючій сталі. Частина вина дозріває в необпалених дубових діжках, що гарантує відсутність явного смаку деревини при набутті шовковистої текстури. Аромат білого перцю і троянди, змішаний зі стиглими полуницею і малиною, нікого не залишить байдужим. У тривалому і приємному післясмаку відчувається мигдаль. Його точно варто придбати за свіжі мотиви та цікаве поєднання.