Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: складний, добре структурований і збалансований, з фруктово-ягідною складовою і тривалим післясмаком.
Колір: рубіново-червоний.
Аромат: яскравий, багатогранний, в якому присутні відтінки підліску, фіалки, шипшини, бальзаміку, сухих польових трав, чорного шоколаду та сигарної коробки.
Гастрономія: чудово смакує з м'ясними стравами, приготованими на грилі, стейком средньо просмаженим, тушеними овочами, плато зрілих сирів.
Чому варто це купити. Червоне сухе Abbona “Barolo” 2016 – потужне, насичене вино з витонченою, вишуканою ароматикою. Виготовляється з виноградного сорту Неббіоло, лозам якого понад 30 років. Ягоди збирають в період максимальної зрілості. Після відокремлення від гребенів та подрібнення, проходить мацерація протягом 24 годин. Потім ферментація, що триває 30-32 дні, у сталевих чанах із додаванням місцевих дріжджів при контрольованій температурі 30 С. Потім – малолактика в дубових діжках. Витримка 30 місяців в тих самих діжках, а потім – розлив у пляшки (без фільтрації) і ще 3 місяці витримки за температури 14 С. Вино має великий потенціал зберігання – понад 12 років, тому придбавши пляшку “Barolo” 2016 та поклавши її до винної закладки на кілька років, ви зробите чудову інвестицію в майбутнє.