Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: насичений, потужний, із елегантною текстурою, нотами спецій та фруктів та дуже приємним посмаком.
Колір: насичений рубіновий із фіолетовими відблисками.
Аромат: свіжий, спокусливий, з яскравими нотами вишні, смородини, сливи, бальзамічних трав, мокко та тютюну.
Гастрономія: гарно поєднується зі смаженим або тушкованим м'ясом та витриманими сирами.
Чому варто купити це вино. Виноград Неро д’Авола для цього вина походить з трьох найкращих ділянок (Пісчіна, Сопра-Навель, Мандорлето) окремого власного винограднику. Вони обробляються відповідно до вимог органічного сільського господарства з метою збереження найкращого вираження біорозмаїття цих ділянок. Вік лоз становить 10-15 років. Ферментація природна в маленьких чанах з нержавіючої сталі без додавання додаткових дріжджів та контролю температури. Мацерація - більше 30 днів в контакті зі шкіркою. Витримка триває більше 16 місяців в тонно середнього обпалу об'ємом 500 літрів, 50% нові. Вино не фільтрується і має потенціал до витримки понад 20 років.