|
Кількість
|
Вартість
|
||
|
|
|||
Смак: тонкий, фруктово-ягідний смак з делікатною кислотністю і оксамитовими танінами, в післясмаку відчуваються ніжні ноти солодких спецій.
Колір: рубіновий.
Аромат: відчувається перевага тонів стиглої вишні, ожини, малини, легкий флер кориці, бадьяну і ванілі.
Гастрономія: прекрасно підкреслить вітелло тоннато, карпаччо і тартар з яловичини, запечене на грилі м'ясо качки і телятини, овочі-гриль і сирне плато.
Чому варто це купити. Отримавши свою назву від підніжжя пагорбів, де розкинулися виноградники зони Valpolicella Classico, вино від виноробного господарства Masi - "Bonakosta Valpolicella Classico" - стало еталоном елегантності, комплексності та витонченості. Його виробляють традиційно з сортів Корвіна, Молінара і Рондінелла, дбайливо вініфікуючи кожен сорт окремо. Витримується напій півроку в бочках зі славонського дубу. Однак 20% сорту Корвіна витримується окремо, в нових бочках з дубу Альє і також славонського дубу. А потім, після купажування, готове вино ще на 1 місяць відправляють в пляшках до льоху виноробні для довитримки.













































