Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: м'який, насичений, багатий, свіжий, з нотами цитрусових і агави, зрілими тютюновими та деревними нюансами, карамелевими нотами, багатим, ніжним посмаком з пряністю спецій.
Колір: насичений бурштиновий.
Аромат: багатогранний, насичений, багатий, м'який, збалансований, з домінуючими нотами карамелі і спецій.
Гастрономія: прекрасна в чистому вигляді.
Чому варто це купити. Milagro Anejo виготовляється зі 100% зібраної вручну блакитної агави в високогір'ї Халіско. Серце блакитної агави обсмажується в глиняних печах, зроблених з такого ж багатого вулканічного грунту, де цвіте блакитна агава. В процесі потрійної дистиляції Milagro виходить текіла надзвичайної глибини і неперевершеного характеру. На відміну від інших Аньєхо, які витримуються протягом одного року, Milagro Anejo витримується в одинарних дубових бочках протягом 18 місяців, що надає їй характерного насиченого бурштинового кольору і легкого деревного смаку.