Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: м'який, із кремовою текстурою і йодисто-мінеральними відтінками. Післясмак тривалий, теплий, із пряними нотами.
Колір: кришталево-прозорий.
Аромат: звабливий, складний, з тонами ананаса, смаженого перцю халапеньо і мандаринової цедри.
Гастрономія: прекрасна в чистому вигляді або в якості компонента коктейлів, наприклад, Маргарити.
Чому варто купити цей напій. Відмічена численними нагородами, текіла Corazon вже понад 130 років виготовляється у високогір'ї Халіско зі 100% агави Вебера. Майстри Casa San Matías дотримуються високих стандартів та оригінального сімейного рецепту. Corazon - у перекладі з іспанської "серце" - створюється з любов'ю з серця агави. Текіла проходить дві фази дистилляції у перегонному кубі за низької температури, а після цього насичується киснем для удосконалення смаку і аромату. Corazon Blanco – кришталево-чиста, ароматна текіла, з нотами солодкої запеченої агави, фруктовими та квіткоми відтінками.