Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: складний і витончений, солодкий і концентрований, з тривалим свіжим післясмаком.
Колір: насичений червоний із фіолетовими відблисками.
Аромат: дуже насичений, з нотами лісових чорних ягід та фруктів, переважно сливи та чорниці, які поєднуються з відтінками витримки в дереві.
Гастрономія: ідеальне вино до тушкованих страв, яловичини або баранини.
Чому варто купити це вино. Вино Clos Badaceli виготовляється на виноробні Cal Grau, що має площу 42 га та розташована в містечку Ель-Молар, для виробництва використовують сорти Гренаш (Гарнача) - 60% та Каріньян (Самсо) - 40%. Виноградники займають площу 22 га та ростуть на терасах з високим вмістом сланцю та різним розташуванням, вони засаджені лозами віком до 20 років. Властивості ґрунту в цій місцевості ідеально пасують для виробництва цієї обмеженої та пронумерованої серії Clos Badaceli, яка складається з 14 514 пляшок. Витримка триває 14 місяців в бочках з французького дуба (нових та повторного використання).