Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: зігріваючий, повнотілий, алкоголь акуратно завуальований фруктовими та деревними відтінками.
Колір: досить глибокий, карамельно-кавовий.
Аромат: розкривається тонами шкіри, дубової кори, інжиру і чорносливу, карамелі, нуги, коріандру і вербени.
Гастрономія: прекрасний в ролі дижестива, добре підійде до кубинської сигари, кави зі свіжомелених зерен. Також стане прекрасною парою до м'ясних страв, пате з фуа-гра, шоколадних та вершкових десертів.
Чому варто це купити. Щоб виробляти арманьяк високої якості, потрібно не просто любити цей напій. Потрібно цінувати і любити землю, на якій росте лоза, потрібно розуміти особливості виробництва і бездоганно виконувати необхідні процеси. Але найголовніше: необхідний час! Адже головні в смаку і ароматі арманьяка - це монлезумський дуб і час, який в ньому провів напій. І чим більше цього часу, тим більш збалансованим і вишуканим буде результат. Міллезим, залитий в бочку в 1946 році, - воістину чарівний еліксир, він здивує і порадує будь-якого колекціонера.