Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: приємний і Пітко, добре зігріває і трохи солодкуватий на видиху.
Колір: абсолютно кришталевий і чистий.
Аромат: свіжий, злегка цитрусовий, з хлібними нотами і класичним горілчаним тоном.
Гастрономія: Столична Еліт один з кращих варіантів дижестива. Також це чудове гастрономічне супровід до м'ясних і рибних закусок, соління, м'яса на грилі або м'ясу, запеченого в духовці.
Чому варто це купити. Технологія виготовлення горілки була запатентована ще в кінці 19-го століття, базуючись на роботі Менделєєва дискурс про сполучення спирту з водою quot ;. Для горілки Столична Еліт це є основною технологією, яку модифікували. Пшеничний спирт, для її створення, редуцируют водою з артезіанської свердловини, після чого проводять процес фільтрації через кварцовий пісок, вугілля з деревини та берези, а також через щільне полотно. Після цього горілку піддають охолодженню до -18С і далі, протягом 24 годин, проходить процес Мар'яжу. Все це забезпечує унікальне ольфакторного сприйняття горілки Столична Еліт і любов споживача.