Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: свіжий, багатошаровий, сплетений з квітково-фруктових мотивів, але не позбавлений минеральності у післясмаку.
Колір: прозоро-жовтий.
Аромат: хрусткий, з відчутними нотами білих квітів, польових трав, стиглих жовтих яблук, нектарину і легкого флеру мокрого каміння.
Гастрономія: прекрасно підійде карпаччо з лосося, хамон з динею, нарізка козячих і овечих сирів, запечена перепілка, сібас на грилі, соте з морепродуктів, камбала Тюрбо.
Чому варто це купити. "Raventos Can Sumoi Xarello" - це органічно-біодинамічне вино, вироблене в Пенедесі двома чудовими виноробами Пепе Равентос і Франческо Ескала. Цей регіон вже давно асоціюється з інноваційними виноробнями, але ці професіонали пішли далі. Вони створили на вапнякових грунтах воістину шедевральний "Xarello". Ферментація вина проходила в нейтральних ємностях при низьких температурах на диких дріжджах. Напій не фільтрували перед розливом. Це вино, гідне похвали знавців і критиків, стане чудовим подарунком цінителю і займе почесне місце в колекції елітних вин.