Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: повний, елегантний та яскравий, гармонійний та збалансований, з м'якими танінами.
Колір: рубіново-червоний, з гранатовими відблисками.
Аромат: насичений, стійкий, з виразними нотами дрібних фруктів, шипшини та спецій.
Гастрономія: добре поєднується з типовими закусками зони Ланге, з равіолі, фаршированими м'ясом та стравами з пасти з пікантними приправами, смаженим, тушкованим або вареним м'ясом та сирами середньої витримки.
Чому варто купити це вино. Серрагріллі - пологий пагорб в містечку Нейве. Він має південно-західну експозицію, тому виноград Неббіоло залишається на сонці до пізнього вечора. Ґрунт має щільну структуру, містить однакові частки макро- та мікроелементів, глина та вапняк вкриті шаром кварцового піску і дрібного мулу. Вино витримується в дубі протягом 1 року: частина у великих бочках зі славонського дуба, а інша частина - в невеликих бочках з французького дуба середнього обпалу. Потім все вино об’єднується та змішується в традиційних великих дубових бочках. У зоні Серрагріллі виготовляється вино, що має яскраво виражений та насичений смак, водночас гармонійний і збалансований, а також врівноважені таніни, які ніколи не занапащають вино та забезпечують йому потенціал до тривалої витримки. Вино Barbaresco Serragrilli досягає зрілості через 4 роки після збору врожаю, зберігаючи свій піковий стан від 4 до 20 років.