Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: багатий, багатошаровий, що розкривається ягідно-фруктовими нюансами, округлими танинами і шоколадно-пряним тривалим післясмаком.
Колір: глибокий, бордово-рубіновий.
Аромат: наповнений нотами стиглої чорної смородини, сливи, чорного шоколаду, ванілі і трюфеля.
Гастрономія: буде поєднуватися з витриманими сирами, теплими салатами з курячою печінкою, м'ясом ягняти на грилі, стейком з телятини і овочами-гриль.
Чому варто це купити. Шато Жіскур 2006 року краще відображення терруара з його гравійними ґрунтами, м'яким кліматом, стабільним температурним режимом. Це копітка робота винороба, читання традицій регіону та інноваційний підхід. У господарстві застосовується виключно ручна праця для збору врожаю, нейтральні резервуари для ферментації і малолактіческого бродіння і французькі бочки з среднезернистой деревини. Купіть пляшку Шато Жіскур 2006 і покладіть на тривалу витримку, з часом воно знайде ще більшу аристократичність і витонченість.