Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: дуже приємний і збалансований, елегантний, з потужними фруктовими відтінками, доповненими нотками садових ягід. Таніни потужні, виразні, гладкі. Післясмак тривалий.
Колір: глибокий, насичений рубіновий відтінок з фіолетовими відблисками.
Аромат: ароматичний букет виразний, з нотами стиглої черешні, смородини, стиглої полуниці, з нюансами графіту та опалого листя.
Гастрономія: ідеально поєднується зі стравами з червоного м'яса, дичини, домашньої птиці, овочами, зрілими, пряними сирами, а також гармонійно підкреслить смак страв в'єтнамської кухні.
Чому варто це купити. Присвячений матері власника маєтку, вино La Dame de Montrose вперше було створено в 1986 році. Його дивовижний, чуттєвий смак і багатогранний аромат зробили його популярним і серед поціновувачів вина, і серед критиків. Для його виробництва використовуються в рівних пропорціях ягоди Каберне Совіньон і Мерло, які ретельно сортуються відразу ж після відбору і пресуються. Після цього їм належить ферментація і яблучно-молочне бродіння, а потім витримка в бочках з дуба протягом року. Експерти оцінюють потенціал цього вина в сімнадцять років.