Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: багатий, добре збалансований, зі зрілими танинами, з нотами чорносливу, зав'ялених журавлини і інжиру, з тривалим і пряним присмаком.
Колір: рубіновий, з гранатовими відблисками.
Аромат: виразний, яскравий, з тонами зацукрованої вишні, чорносливу, ягідного джему, лакриці, кави мокко, перцю.
Гастрономія: Прекрасне гастрономічне поєднання зі стравами з червоного м'яса, стейками будь прожарювання, запеченої в духовці домашньою птицею з грушею або персиком, овочевим рагу, зрілими сирами.
Чому варто це купити. Вино Zyme Amarone della Valpolicella Riserva 2004 La Mattonara унікальний в своєму роді напій, який надходить у продаж лише тоді, коли досягне повної досконалості. Тому випуск цього вина відбувається не щорічно. Створюється вино з купажу сортів Корвіна, Корвіноне, Рондінелла, Оселета і Кроатіна, лозам яких 20-50 років. Ягоди відбираються під строгим контролем і після відбору проходять сушку в піддонах близько 3 місяців, після чого рівень цукру в них досягає максимальної кількості. В січні місяці вони пресуються і вініфіціруют протягом 60 днів в цементних чанах. Вино дозріває в бочках з словенського дуба, різних за обсягом, 9 років, а потім розливається по пляшках, де зберігається ще рік перед надходженням у продаж. Вино Zyme Amarone della Valpolicella Riserva 2004 La Mattonara стане чудовим подарунком колекціонерові і знавцеві елітних напоїв.