Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: повнотілий, щедрий, розкривається багатими нотами зерен еспресо, зимових спецій, солодкості злаків, багато жита, меленого імбиру, мигдалевого масла, підсмаженого дуба і трохи рому.
Колір: темно-бурштиновий.
Аромат: щедрий, багатогранний, з відтінками меду і спецій, шкіри, нотами какао, диму, підсмаженого дуба і ванільного крему з відтінком іриски.
Гастрономія: прекрасний в чистому вигляді, а також може бути компонентом для коктейлів
Чому варто це купити. Одна з найстаріших і найменших винокурень Кентуккі, нинішня Woodford побудована на основі історії та традицій Кентуккі. Часто згадується як батьківщина бурбона, саме тут в 1838 році доктор Джеймс Кроу удосконалив технологію «кислого затору», що досі використовується у виробництві, додавши значущості і цінності винокурні. Фактично, в 1995 році офіційно визнана винокурня урядом США і внесена до Національного реєстру історичних місць, а в 2000 році вона була визнана національною історичною пам'яткою. Бленд Woodford Reserve складається з таких компонентів: 72% кукурудзи, 18% жита і 10% солоду. Віскі також незвичайний тим, що піддається потрійній дистиляції та має найнижчу міцність при вході в бочку, де він дозріває не менше шести років. Обов'язково спробуйте бурбон Кентуккі.