Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: округлий, оксамитовий, з м'якими танинами і гарною збалансованої кислотністю.
Колір: рубіново-червоний, з гранатовим відтінком.
Аромат: елегантний, розкривається тонами вишні, смородини, лакриці, ванілі, свіжих трав, що переходить в легку мінеральність.
Гастрономія: поєднується з білим і червоним м'ясом, пастою, дичиною і витриманими сирами.
Чому варто це купити. ТаскантЕ Гьяйа виробляють з сорту винограду Нерелло Маскалезе, який вирощують на північних схилах вулкана Етна. Нерелло Маскалезе - високо цінується сорт. Вина з нього мають тенденцію відображати терруар, давати структуровані свіжі червоні вина з фруктовим, трав'янистих смаком, чудовою мінеральної і землистими відтінками. Саме таким є ТаскантЕ Гьяйа Нера Сицилія Нерелло Маскалезе 2014 року. Витримка в дубових бочках протягом 12 місяців, зрадила провину складність і багатогранність. Це вино добре пити зараз, але потенціал до витримки Гьяйа 10 років.