Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: елегантний, багатий тонами чорносливу, кава і мигдалю. Післясмак тривалий і злегка ефірне.
Колір: гарний карамельно-бурштиновий.
Аромат: переважають ноти сухофруктів і горіхів, ванілі і шоколаду.
Гастрономія: кращий вибір для дижестива. Однак, якщо на столі є страви зі спеціями або мексиканські, то вони стануть чудовою гастрономічною парою з даної текілою.
Чому варто це купити. Категорія Anejo - відносно молода. Її поява на початку 2000-х років стало метою розмежувати більш витримані варіанти текіли. Rooster Rojo це класичний напій, який провів в контакті з бурбоновой бочкою трохи більше року. Для його створення працівники Fabrica de Tequilas Finos збирають серцевину блакитної агави на піку зрілості і перевозять на виробництво для далі дистиляції. Як і більшість міцних алкогольних напоїв, Rooster Rojo зобов'язані редукувати. Для цього використовується відфільтрована через срібні пластини вода. Етикетку прикрашає яскраве зображення півня, що робить пляшку досить впізнаваною і такою, що запам'ятовується.