Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: свіжий, багатошаровий, сплетений з квітково-фруктових мотивів, але не позбавлений минеральність в післясмаку.
Колір: світло-солом'яний.
Аромат: розкривається тонами жасмину, липового цвіту, сушеної трави, яблука, груш, персика та нектарина.
Гастрономія: чудову гастрономічну пару складуть овочева і сирна нарізки, холодні закуски з риби і морепродуктів, філе дорадо на грилі і морські гребінці в вершках.
Чому варто це купити. Кан сумо - це творіння двох виноробів-друзів Пепе Равентос і Франческо Ескала, які вирішили провести органічні вина в Пенедесі. На території виноробні розташовані три фермерських будинку кінця 17-го століття, а навколо виноградників розкинулися дубові ліси. Виноград для вина Парфуми rdquo ;, створеного з трьох іспанських сортів, збирають з чотирьох ділянок: Ногера Велла, Л # 39; Ера, Банклас і Карретера. На виноробні застосовують органічне виноградарство і виноробство із застосуванням деяких методів біодинаміки.