Кількість
|
Вартість
|
||
|
М'ясна гастрономія різноманітна. Окрім різних видів самого м'яса, є ще й сотні способів його приготувати: від пармской шинки до смаженого кабана, від бичачих хвостів до класичного стейку на грилі, від домашніх котлеток до гамбургера, від шашлику до строганини, від печінки до м'яса по-французьки і до кожного пасуватиме певне вино. Набір "Meat & Wine Set" - універсальний, і задовольнить всі вимоги любителів м'яса.
MAN Shiraz Skaapveld, червоне сухе, 0,75 л, Паарл, ПАР
Унікальні властивості сорту винограду шираз роблять вино виразним і насиченим, при цьому гармонійним.
Errazuriz Estate Carmenere , червоне сухе, 0,75 л, Чилі
Краща винарня Чилі поєднала в одній пляшці чарівний аромат, солодкий нектар і стильний дизайн.
Masi Bonakosta Valpolicella Classico, червоне сухе, 0,75 л, Венето, Італія
Елегантне та витончене вино прекрасно підкреслить вітелло тоннато, карпаччо і тартар з яловичини.
Trapiche Pure Malbec Black , червоне сухе, 0,75 л, Аргентина
Прекрасний мальбек з ягідним ароматом і фруктовим смаком. Дуже добре поєднується зі стравами з м'яса на грилі.
Rockwines Smart As DOC, червоне сухе, 0,75 л, Сицилія, Італія
Цікаве вино із власним стилем та витонченістю, виготовлене з винограду сортів Неро Д'авола та Мерло.
Acon Roble, червоне сухе, 0,75 л, Рібера дель Дуеро, Іспанія
Захоплює елегантним букетом, в якому гармонійно переплетені ноти стиглих фруктів і шоколаду.