Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: насичений, соковитий, ягідний, з легкою гіркуватістю і ніжними нюансами ванілі.
Колір: темно-рубіновий.
Аромат: яскравий, розкривається нотами чорної смородини та лісових ягід, з легкими відтінками тютюну і шкіри.
Гастрономія: буде відмінно поєднуватися зі стейком, бараниною, ковбасами та м'ясними делікатесами.
Чому варто це купити. Насичене червоне вино від вітчизняного виробника Одесос. Для того, щоб створити це вино, виноматеріали Каберне витримувалися в бочках з-під дуба протягом 3 місяців. Бочки виготовляє всесвітньо відомий бренд Radoux з різного типу дуба: французького, американського, угорського. Завдяки таким особливостям виготовлення, вино виходить насиченим, багатим, глибоким. Аромат розкривається гарними нотами чорної смородини, лісових ягід, тютюну і шкіри. Смак соковитий з легкої гірчинкою, нагадує шкірку чорної смородини.