Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: м'який і повний, виражений в першу чергу ягідними нотами, з доповненням відтінків стиглих садових фруктів. Післясмак дуже тривалий, характерне.
Колір: темний відтінок червоного.
Аромат: дуже багатий ароматичний букет з нотами пелюсток троянди, фіалки, вишні, полуниці, пряних спецій і сливового варення.
Гастрономія: добре підходить до страв з м'яса, особливо телятини, ягнятини, яловичині.
Чому варто це купити. Це напій для справжніх цінителів, які знаються на правильному червоному вині. Його виробляють виключно з сорту Неббіоло, зібраного в середині вересня. Виноград ферментують на власній шкірці, в сталевих ємностях при строго заданій температурі. Після цього його переміщують в бочки з дуба, на витримку протягом двох років. Зараз це вино вже знаходиться на піку своєї зрілості, проте багато експертів говорять, що воно все ще має відмінний потенціал для зберігання.