Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: тонкий, елегантний, дуже відкритий.
Колір: глибокий рубіновий
Аромат: воістину прекрасний, делікатно ягідний, який іде в тони вишні, смородини і диких слив.
Гастрономія: Шатобріан, філе міньйон, медальйони з телятини, соте з овочів і витримані сири.
Чому варто це купити. Барбаріція так називали це вино в стародавні часи, коли територією Італії правили греки, легури, етруски і варвари. У середні століття його вже перейменували в знайоме нам Барбареско, за назвою місцевості, де проходила висадка лоз. Не останню роль у багатовіковій історії вин Барбареско зіграв Джованні Гайя, а пізніше і його правнук Анжело Гайя, які розкрили весь потенціал цього субтильної напою. Барбареско 1999 року зараз знаходиться в самому розквіті своїх смакоароматичних характеристик. Це повнолітній, тонкий, живий і абсолютно магнетичний організм.