Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак: м'який, огортаючий, яскравий, з відтінками червоних фруктів і нюансами тютюну.
Колір: насичений гранатово-червоний.
Аромат: багатий, з відтінками прянощів, нотами чорної смородини та соковитої сливи.
Гастрономія: поєднується із сирами, стравами з яловичини, барбекю, дичиною.
Чому варто це купити. Барокко Неро д'Авола виготовляється з добірних ягід однойменного винограду, який зростає на виноградниках Сицилії в зоні Менфі. Ягоди злегка підв'ялюють на лозі, далі дбайливо збирають наприкінці вересня. Після цього відбуваються процеси пресування, ферментації та тривалої мацерації на шкірці. В результаті вино набуває гарного яскравого кольору, багатого пряного аромату та м'якого фруктового смаку.